Tilbake til alle arrangementer

UTSETT: Workshop: Skap ditt eget kunstverk med @theoceanweaver

  • Lauget Kaffi og Kultur AS Sørstrandsvegen 9 Sandane, Sogn og Fjordane, 6823 Norway (kart)

NB: Denne vert utsett til midten av januar

Bli med the oceanweaver Karina Siegmund på en kreativ reise der du får utforske kunsten å skape dine egne unike kunstverk!
Kurset "Skap Ditt Eget Kunstverk: Makrame og Indigo Dip Dye Fargeeventyr" er en tre timers opplevelse som vil fylle deg med inspirasjon og gi deg nye ferdigheter.

Hva vil du lære?

Plantefarge Blå med Indigo: Utforsk mystikken bak indigofargen. Bli kjent med plantefarging, vi skal farge blå med Indigoplanten og lær deg hvordan du kan bruke den til å skape vakre blå nyanser.

Makrame Teknikk: Ta del i en innføring til makrameteknikker. La kreativiteten din blomstre mens du skaper en fantastisk wallhanger, som snart vil bli yndlingsstedet i din heim. Eller kanskje er det den perfekte gaven?

Dip Dye Metoden: Lær dip dye-metoden og gi dine makramekreasjoner en unik og fargerik touch. Utforsk ulike dyppeteknikker og skap vakre gradienteffekter.

Dette kurset er opent for alle, uansett tidligere erfaring eller ferdighetsnivå. Eg har alt materialet du trenger, så det er bare å ta med deg entusiasmen din! Det eneste som eg kunne spør deg om, er å ta med noe du vil evt henge i kunsten

Plassene er begrenset, så sørg for å sikre deg din plass ved å melde deg på nå. Velkomne til eg hyggelig og lærerik opplevelse sammen!

Pris: 850kr pr pers. Påmelding via PM til @theoceanweaver på Instagram.

//

Kaféen på Lauget er open, og det er mogleg (men ingen krav) å kjøpe noko varmt eller kaldt å drikke og noko søtt å bite i.

Tidligere arrangement: 8. desember
Vinyl med noko attåt
Senere arrangement: 15. desember
Ope til 17