Back to All Events

Konsert: Trioen Falkevik

  • Lauget kaffi og kultur AS 9 Sørstrandsvegen Sandane, Sogn og Fjordane, 6823 Norway (map)

Hausten 2018 slepp trioen FALKEVIK debutalbumet sitt "Louder than I`m used to", og etter releasekonserten i Oslo drar trioen ut på releaseturné - og kjem då selvfølgeleg innom Sandane! 

------------

Med mot, kreativitet og kjærlighet for improvisasjon, utgjør Julie Falkevik Tungevåg, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen trioen FALKEVIK - en trio som kombinerer det kalde, nordiske jazz-uttrykket med elegante og rare popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer. 

Julie Falkevik Tungevåg, som er en 30 år gammel pianist og låtskriver fra Sogn og Fjordane, er prosjektets låtskriver. Hun har en mastergrad i utøvende rytmisk musikk fra musikkonservatoriet i Kristiansand og benyttes hyppig som frilansmusiker. De siste årene har hun spilt med artister som Ine Hoem, Erlend Ropstad, Anja Skybakmoen, Anette Askvik og Synne Sanden, for å nevne noen få av mange. Det kommende året er hun plateaktuell med både Synne Sanden, Erlend Ropstad og ikke minst med seg selv.

19. Oktober kommer nemlig debutalbumet til FALKEVIK på Drabant Music. Albumet er produsert av Julie og gitarist/tekniker David Aleksander Sjølie, og er spilt inn i New Tone Studio og Urban Sound Studios i Oslo. Albumet er inspirert av naturen på Vestlandet, trangen til å reise ut, og frykten for å miste fotfestet og drukne i storbyen. Dessuten har musikken til blant annet Esbjörn Svendsson trio, Keith Jarrett, Olga Konkova, Tori Amos, The Bad Plus og Morten Qvenild vært en viktige inspirasjonskilder.

---------

FALKEVIK består av musikarane: 

Julie Falkevik Tungevåg : vokal, piano, effektar
Ellen Brekken : kontrabass, elbass og kor
Veslemøy Narvesen : trommer, effekter og kor

----------

Billettar: 150,- i døra
+
Førehandssal av billettar i kassa på Lauget!

Earlier Event: November 16
Strikk og drikk
Later Event: November 30
Strikk og drikk